Find best premium and Free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

Susreti ogranka Koprivnica kroz lipanj

HKDMST ogranak Koprivnica redovito održava svoje mjesečne susrete. U lipnju smo zajedno sa ostalim ograncima bili na nacionalnom hodočašću u Bjelovaru. Isto tako, organizirali smo predavanje prijavljeno prema HKMS na temu“ Prevalencija pušenja kod med. sestara u zdravstvenim ustanovama Korivničko - križevačke županije“.

Kolegice Suzana i Jasminka su nam približile problematiku ali i ponovile kakve sve pušenje ima posljedice za naše zdravlje i zdravlje ljudi oko nas te su kroz svoje istraživanje prikazale koliko med.sestara i drugih zdravstvenih djelatnika u našoj županiji puši.Bilo je to korisno i posjećeno predavanje.

Prije ljetne stanke, održana je i duhovna tema “Kako primiti Božje milosrđe“ koju nam je prezentirao naš duhovnik Krunoslav Pačalat. Tema nas je potaknula na razmišljanje o Božjem milosrđu, ustrajnosti u molitvi i čitanju te razmatranju Božje riječi, koliko i kako molimo, koliko se otvaramo Duhu Svetom i dopuštamo Mu da djeluje u našim životima.

Dolazi nam ljeto i godišnji odmori, odmor za tijelo ali i odmor za dušu koju ćemo najbolje odmoriti na Izvoru i uz neko duhovno štivo. Svima želimo ugodno ljeto iz ogranka Koprivnica!