Find best premium and Free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

REIZBORNA SKUPŠTINA U OGRANKU KOPRIVNICA

Hrvatsko katoličko društvo medicinskih sestara i tehničara ogranak Koprivnica, održalo je 10.studenog 2015. skupštinu koja je ove godine bila reizborna. Započeli smo na naljepši mogući način, sv. Misom koju je predvodio kapelan Ivica Gladoić u župi Bl. A Stepinca. Nakon sv. mise uslijedio je službeni dio skupštine na kojem je predsjednica ogranka Danijela Vorkapić podnijela izvješće o radu ogranka za proteklu godinu.

Iz izvješća je bilo vidljivo da smo se redovito sastajali na našim mjesečnim susretima, a bilo je i mjeseci kada smo imali po nekoliko aktivnosti. Članovi su bili zadovoljni aktivnostima koje smo imali kroz godinu.

Zatim se pristupilo reizboru predstavnika društva te je izabrano novo vodstvo: predsjednica ogranka Koprivnica ostala je Danijela Vorkapić, za dopredsjednicu je izabrana Anita Slobođanac, tajnica je postala kolegica Jasminka Mrculin, a rizničarka Andrea Novak. Starim članovima veliko hvala na dosadašnjem radu i trudu, a novom vodstvu želimo puno Božjeg blagoslova! Nakon službenog dijela nastavili smo druženje u prostorijama župnog kluba "Zajedništvo" te se počastili slatkim i slanim delicijama koje su kolegice same pripravile.

Danijela Vorkapić