Find best premium and Free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

Posjeta Križevcima

KRIŽEVCI (1. 5. 2021.) Podružnica HKLD-a „Branimir Richter“ u Zagrebu i ove je godine upriličila tradicionalni proljetni posjet jednom gradu u blizini Zagreba koji je „Tako blizu, a tako daleko…“.

Ovogodišnje odredište su bili Križevci što je podrazumijevalo posjet grkokatoličkoj katedrali i susret s g. biskupom Milanom Stipićem, posjet župnoj crkvi sv. Ane, razgledavanje povijesnih znamenitosti grada Križevaca i susret s članovima Križevačkog likovnog kruga te, na povratku, razgledavanje umjetničkih ostvarenjima MateCROate

Iako u znatno manjem broju zbog poznatih epidemioloških razloga članovi i prijatelji Podružnice Hrvatskog katoličkog liječničkog društva „Branimir Richter“ u Zagrebu ostvarili su i ove godine svoj izlet-hodočašće koji su nazvali „Tako blizu, a tako daleko…“ u gradove nedaleko od Zagreba. Ove godine na spomendan sv. Josipa Radnika i Svjetski dan rada članovi podružnice , prijatelji i predsjednica Hrvatskog katoličkog društva med.sestara i tehničara Ogranaka Zagreb Matilda Pešut- posjetili su Križevce i to pod vodstvom predsjednika HKLD-a doc. dr. sc. prim. Roka Čivljaka i predsjednice podružnice prof. dr. sc. Danice Galešić Ljubanović. U programu je sudjelovala i nekolicina domaćih liječnika koji su članovi HKLD-a.