Find best premium and Free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

HODOČAŠĆE ČLANOVA ZAGREBAČKE PODRUŽNICE HKLD-A U ILOK

U sklopu hodočašća članova Podružnice HKLD-a „Branimir Richter“ u Zagrebu gradu-heroju Vukovaru, a povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje, grupa od pedesetak hodočasnika posjetila je 12. studenoga grad Ilok, smješten u plodnome Srijemu, na obroncima Fruške gore i nad plavim Dunavom, u najistočnijem dijelu Republike Hrvatske Središnji dio hodočašća u Ilok bio je posjet Župnoj crkvi i Samostanu sv. Ivana Kapistrana koji djeluje u sklopu Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda.

Read more: HODOČAŠĆE ČLANOVA ZAGREBAČKE PODRUŽNICE HKLD-A U ILOK

ČLANOVI PODRUŽNICE HKLD-A „BRANIMIR RICHTER“ i ČLANOVI HKDMST-a U ZAGREBU NA XVII. HODOČAŠĆU U VUKOVAR

I ove godine Podružnica HKLD-a „Branimir Richter“ u Zagrebu organizirala je 11. – 12. studenoga 2023. hodočašće u Vukovar povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje. Bilo je to 17. tradicionalno hodočašće u Vukovar u sklopu kojega je prvi puta organizirano i hodočašće u Ilok.

Read more: ČLANOVI PODRUŽNICE HKLD-A „BRANIMIR RICHTER“ i ČLANOVI HKDMST-a U ZAGREBU NA XVII. HODOČAŠĆU U...

8.nacionalno hodočašće HKDMST-a

U subotu 17. lipnja 2023.g. u Šibeniku je održano VIII. Nacionalno hodočašće Hrvatskog katoličkog društva medicinskih sestara i tehničara. HKDMST svake godine okuplja članove iz svih gradova Lijepe naše gdje se nalaze ogranci Hkdmst-a.

Read more: 8.nacionalno hodočašće HKDMST-a

Molitva krunice na Radio Mariji - pridružite nam se

Svaki drugi četvrtak u mjesecu, u 15h :15 min. članice Hkdmst ogranak Zagreb, mole Slavna otajstva krunice na Radio Mariji. Od ovog mjeseca ožujka, taj termin ćemo imati svaku 2.srijedu. Slušajte nas i molite s nama. Ponekad je prijenos iz studija, a ponekad iz predivne kapele na Radio Mariji. Divno je i milosno sudjelovati u toj tako divnoj pobožnosti. Priključite se i Vi...

Read more: Molitva krunice na Radio Mariji - pridružite nam se

Obilježen dan života

Hrvatsko katoličko liječničko društvo (HKLD), podružnica „Branimir Richter“ u Zagrebu i Sekcija farmaceuta i medicinskih biokemičara obilježili su Dan života u nedjelju 5. veljače 2023. godine, posebnom svečanom liturgijom i druženjem u grkokatoličkoj konkatedrali svetih Ćirila i Metoda u Zagrebu.

Read more: Obilježen dan života

Čestitka za Međunarodni dan primalja i med.sestara i tehničara

 

 

 

5.5.2021.Međ.dan primalja 12.05.Međ.dan med.sestara i teh.

"U ime svih članova Hrv.katoličkog druš.med.sr.i teh.i naših primalja sretan , uspješan i radostan Međunarodni Dan Primalja svim PRIMALJAMA!"

Od sveg srca

Sr.Slavica,nacionalna predsjednica HKDMST-a

Poslušajte prigodnu emisiju od 5.05.2021.u 17 h Obilježavanje Međunarodnog dana primaljsta i Međ.dana sestrinstva u arhivi Radio Marije(96,4)

12.05.2021. Svim medicinskim sestrama i med.tehničarima želim sretan i blagoslovljen Vaš - Naš dan!

Našim dragim duhovnicima franjevcima u ime Hrv.kat.društva med.sr.i tehničara, čestitam spomendan sv.Leopolda Bogdana Mandića!

sr.Slavica Janković nacionalna predsjednica HKDMST-a