Find best premium and Free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

Emisija Izazovi - uređuje i vodi pred.Slavica Janković

Klikom na link poslušajte emisiju emitiranu 19.01.2024.:

https://www.youtube.com/live/_QgWI29m9P0?si=RNtfo66_aoi4b9z5 

Redovita godišnja Skupština HKDMST-a

Redovnu godišnju Skupštinu koja je održana 09.12.2023.u Zagrebu,tj. naš zajednočki susret započeli smo toplim dočekom našim dragim članicama iz Karlovca, Osijeka, Koprivnice, Šibenika i Bjelovara.

Read more: Redovita godišnja Skupština HKDMST-a

HODOČAŠĆE ČLANOVA ZAGREBAČKE PODRUŽNICE HKLD-A U ILOK

U sklopu hodočašća članova Podružnice HKLD-a „Branimir Richter“ u Zagrebu gradu-heroju Vukovaru, a povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje, grupa od pedesetak hodočasnika posjetila je 12. studenoga grad Ilok, smješten u plodnome Srijemu, na obroncima Fruške gore i nad plavim Dunavom, u najistočnijem dijelu Republike Hrvatske Središnji dio hodočašća u Ilok bio je posjet Župnoj crkvi i Samostanu sv. Ivana Kapistrana koji djeluje u sklopu Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda.

Read more: HODOČAŠĆE ČLANOVA ZAGREBAČKE PODRUŽNICE HKLD-A U ILOK

ČLANOVI PODRUŽNICE HKLD-A „BRANIMIR RICHTER“ i ČLANOVI HKDMST-a U ZAGREBU NA XVII. HODOČAŠĆU U VUKOVAR

I ove godine Podružnica HKLD-a „Branimir Richter“ u Zagrebu organizirala je 11. – 12. studenoga 2023. hodočašće u Vukovar povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje. Bilo je to 17. tradicionalno hodočašće u Vukovar u sklopu kojega je prvi puta organizirano i hodočašće u Ilok.

Read more: ČLANOVI PODRUŽNICE HKLD-A „BRANIMIR RICHTER“ i ČLANOVI HKDMST-a U ZAGREBU NA XVII. HODOČAŠĆU U...

8.nacionalno hodočašće HKDMST-a

U subotu 17. lipnja 2023.g. u Šibeniku je održano VIII. Nacionalno hodočašće Hrvatskog katoličkog društva medicinskih sestara i tehničara. HKDMST svake godine okuplja članove iz svih gradova Lijepe naše gdje se nalaze ogranci Hkdmst-a.

Read more: 8.nacionalno hodočašće HKDMST-a

Molitva krunice na Radio Mariji - pridružite nam se

Svaki drugi četvrtak u mjesecu, u 15h :15 min. članice Hkdmst ogranak Zagreb, mole Slavna otajstva krunice na Radio Mariji. Od ovog mjeseca ožujka, taj termin ćemo imati svaku 2.srijedu. Slušajte nas i molite s nama. Ponekad je prijenos iz studija, a ponekad iz predivne kapele na Radio Mariji. Divno je i milosno sudjelovati u toj tako divnoj pobožnosti. Priključite se i Vi...

Read more: Molitva krunice na Radio Mariji - pridružite nam se